helmikuu%202013%20003-normal.jpg

Olin aikeissa tehdä linkkilistalta löytyvää Chililohta, mutta eihän meidän marketista löytynyt siihen tarvittavaa mausteseosta, joten meillä sovellettiin.
Ostin siis lohen marinointiin SantaMarian mausteseoksen, joka on tarkoitettu kylmiin kastikkeisiin, mutta hyvin se toimi näinkin :)
Sekoitin siis kolmasosan pussin sisällöstä oliiviöljyyn (puolisen desiä) ja pullasutilla sivelin seoksen kalan pintaan. Lisäsin ripauksen suolaa ja kuivattua tilliä, annoin maustua uunin lämpiämisen ajan ja paistoin 150 asteessa puolisen tuntia. Lopusta kastikejauheesta sekoitin vielä kermaviilin kanssa kastikkeen, sekin oli oikein hyvää :) Lohi oli hyvää ja tervetullutta vaihtelua meidän perinteiseen uunilohitarjontaan, tätä teemme toistekin!


Loppuun vielä kuva lohesta hetki ennen syömistä.

helmikuu%202013%20001-normal.jpg